Home ›› Verhuizers Vergelijken

Verhuizers vergelijken: vraag gratis 3 offertes op

Gaat u verhuizen en wilt u een verhuisbedrijf inschakelen? Dan is verhuizers vergelijken een goed idee. Zo bepaalt u welk verhuisbedrijf het beste bij u past. Verhuizers vergelijken gaat namelijk niet alleen over de prijs, maar ook over het gevoel dat u bij een bepaalde verhuizer heeft. Omdat de verhuisfirma’s weten dat u gebruik maakt van onze service, zullen zij een scherpe offerte voor u opstellen. Bovendien kunt u zo diverse prijzen en opties vergelijken en bent u ervan verzekerd dat u de juiste prijs betaalt om uw inboedel te laten verhuizen. Met onze service om verhuizers te vergelijken ontvangt u 3 gratis en vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven in uw regio. Hier leest u meer informatie over onze service en waar u op moet letten bij het vergelijken van de offertes.

Verhuizers vergelijken gezin deverhuizing
Vergelijk verhuizers

Verhuizers vergelijken: waar moet u op letten in de offerte?

Een verhuizing is niet altijd makkelijk en er komt veel bij kijken. Zo is het mogelijk dat uw inboedel beschadigd raakt en ook is veel tillen niet goed voor uw rug. Daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in bijvoorbeeld een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizingVerhuizers vergelijken in uw regio is hierbij een goed idee, zodat u een goed beeld krijgt wat de verschillende bedrijven te bieden hebben. Let in de opgevraagde offertes vooral op de volgende punten:

 1. Wat is er bij de totaalprijs inbegrepen? Zijn al uw opgegeven wensen in de offerteprijs verwerkt?
 2. Kunt u alle werkzaamheden door het verhuisbedrijf laten uitvoeren? Is het juiste materiaal aanwezig? Denk hierbij aan een verhuislift en verhuiswagen.
 3. Is het betreffende verhuisbedrijf beschikbaar op de dag dat u wenst te verhuizen?
 4. Is uw inboedel verzekerd en hoe is dit precies geregeld?

Kosten van uw verhuizing

Ook als u benieuwd bent naar de kosten van uw verhuizing, biedt verhuizers vergelijken uitkomst. De kosten van uw verhuizing hebben namelijk niet alleen te maken met de grootte van uw inboedel, maar ook met een aantal andere factoren zoals:

 • Type woning
 • Seizoen
 • Afstand van het oude naar het nieuwe adres

Heeft u een keuze gemaakt, laat dan alles duidelijk op papier zetten. Mochten er daarna eventueel onduidelijkheden ontstaan, dan kunt u altijd de gemaakte afspraken aanhalen. Ook bij de totaalprijs moet duidelijk zijn wat beide partijen van elkaar kunnen verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

verhuizers vergelijken inpakken deverhuizing
Vergelijk verhuizers

Verhuizers vergelijken: welk verhuisbedrijf past het beste bij u?

DeVerhuizing.nl helpt u graag met verhuizers vergelijken. Offertes aanvragen gaat dan ook zeer gemakkelijk. Plaats uw gegevens in onze tool en wij selecteren drie verhuisbedrijven in uw regio die een offerte voor u opmaken. Uiteraard bieden alle verhuisbedrijven die bij ons zijn aangesloten, een goede service en hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt drie offertes die u kunt vergelijken. Zo ziet u gemakkelijk welke verhuisbedrijven er zijn, welke voordelen ze bieden en welke kosten zij hanteren.

Waarom verhuizers vergelijken via DeVerhuizing.nl?

Verhuizers vergelijken is dus een goed idee als u een verhuizing op de planning heeft staan. Maar waarom kunt u dit het beste doen via DeVerhuizing.nl? Wij zetten het graag nog even beknopt voor u op een rij:

 • Het aanvragen gaat snel: binnen 2 minuten heeft u deze ingevuld
 • Een opgemaakte offerte is geheel vrijblijvend en bovendien: gratis
 • Binnen 24 uur ontvangt u 3 offertes in uw mailbox
 • De beste verhuisbedrijven in uw buurt worden geselecteerd

Ook verhuizers vergelijken voor uw verhuizing? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend drie offertes aan.

contact-verhuistype-deverhuizing.jpg

Kies een verhuisofferte voor uw verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf om uw spullen veilig te laten verhuizen voor een scherpe prijs? Bij deVerhuizing.nl kunt u gratis offertes aanvragen van 3 verschillende verhuisbedrijven in uw regio. De door u aangevraagde offertes worden geheel vrijblijvend en kosteloos uitgebracht.

Vergelijk verhuizers

Scroll naar boven