Gratis verhuisoffertes aanvragen!

Vragen of meer informatie? Bel 070 - 22 104 22

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk verhuizers in uw regio!

  • Vul de postcode in van uw huidige woonplaats.
  • Vul binnen 2 minuten uw gegevens en verhuiswensen in.
  • Ontvang offertes van verhuisbedrijven uit uw regio.
  • Vergelijk de prijzen en diensten en kies het beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Een verhuisbedrijf in Leeuwarden voor alle verhuizingen

Of het nu om een particuliere verhuizing of een projectverhuizing gaat. En of je nu maar een paar gevulde verhuisdozen meeneemt of een klassieke piano. Professionele hulp van een verhuisservice is heel prettig op zo’n drukke dag. Ze nemen je het zware werk uit handen en zorgen ervoor dat de verhuisdag soepel en efficiënt verloopt. Zoek jij zo’n erkend verhuisbedrijf in Leeuwarden? Kijk dan eens op deVerhuizing.nl.

Ervaren verhuizers

Een verhuizing is meestal een dag waar je al maanden naar uit kijkt, maar misschien ook wel een gebeurtenis waar je stiekem een beetje tegenop ziet. Je bent heus niet de enige, want verhuizen is één van de bekendste boosdoeners voor het veroorzaken van stress. Gemiddeld genomen verhuizen Nederlanders eens in de 7 jaar. Dat klinkt veel, maar als je bedenkt dat vooral jongeren regelmatig van woning veranderen, dan zegt dat gemiddelde eigenlijk niet zoveel meer. Het is iets wat je waarschijnlijk niet zo vaak doet. Gelukkig maar, want er komt een heleboel bij een verhuizing kijken. Verhuisbedrijven hebben ruime ervaring met verhuizingen. Ze kennen alle facetten en kunnen probleemloos anticiperen op eventuele struikelblokken. Op een drukke verhuisdag is het een verademing om ervaren verhuizers om je heen te hebben.

Geen stress

Wanneer je kiest voor een professioneel verhuisbedrijf in Leeuwarden wordt er eerst een plan gemaakt waarin al jouw wensen worden meegenomen. Je weet dus precies wat je kunt verwachten en je kunt erop vertrouwen dat alles op de dag van de verhuizing goed geregeld is. Dat betekent dat je eigenlijk met gezonde spanning de verhuisdag tegemoet kunt zien zonder al teveel onnodige stress. De verhuizers weten precies wat ze moeten doen, dus jij kunt je weer met andere zaken bezighouden.

Verhuisofferte kiezen

Om te weten wat een verhuisservice kost moet je eerst een offerte aanvragen. Op de website van DeVerhuizing.nl gaat dat heel snel en eenvoudig. Je vult alleen je postcode in en wat andere benodigde gegevens. Binnen twee minuten is het formulier verzonden en kun je meestal de volgende dag al kiezen tussen meerdere verhuisoffertes van bedrijven bij jou in de buurt.


Onze verhuispartners


Voordelen voor uw verhuizing

  • Een zorgeloze verhuisdag.
  • Een vakkundig, vriendelijk en professioneel verhuisteam
  • Een volledig verzekerde inboedel.
  • Volledig naar uw wensen verhuizen.