Gratis verhuisoffertes aanvragen!

Vragen of meer informatie? Bel 070 - 22 104 22

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk verhuizers in uw regio!

  • Vul de postcode in van uw huidige woonplaats.
  • Vul binnen 2 minuten uw gegevens en verhuiswensen in.
  • Ontvang offertes van verhuisbedrijven uit uw regio.
  • Vergelijk de prijzen en diensten en kies het beste verhuisbedrijf.

Verhuist u binnen Europa of verhuist u naar een ander continent? Beide verhuizingen worden gekenmerkt door een aantal aspecten. Zo wordt een verhuizing binnen Europa gekenmerkt door het vervoeren van uw inboedel met een verhuiswagen. Een verhuizing naar een ander continent wordt gekenmerkt doordat uw inboedel in stalen of houten kisten middels een vrachtschip of vliegtuig vervoert wordt. 

Internationale specialisten

Een internationale verhuizing is vaak moeilijker om te regelen dan een binnenlandse verhuizing. Om die reden is het belangrijk uw verhuizing te laten regelen door een specialist in internationale verhuizingen. Deze specialisten onderscheiden zich doordat ze veel ervaring en contacten hebben op het gebied van internationale verhuizingen. 

Het verhuisproces

Dit proces begint altijd met het inpakken van uw inboedel. Het is belangrijk de inboedel goed in te pakken om de schade te ontlopen. Het is mogelijk uw inboedel te laten inpakken door een verhuisbedrijf. Grote en dure onderdelen van uw inboedel zal een verhuisbedrijf meestal wel inpakken.
 
Het inladen van uw inboedel is een belangrijk deel van de verhuizing. Het is hier voornamelijk belangrijk dat de inboedel goed en stevig in de verhuiswagen wordt bevestigd.
 
Het transporteren van uw inboedel wordt meestal met een verhuiswagen gedaan. Dit hangt af of u binnen Europa verhuist of dat u naar een ander continent verhuist.
 
Het lossen van uw inboedel zal vaak worden gedaan in combinatie met lokale verhuizers. Dit drukt de kosten van de verhuizing omdat er dan geen reiskosten gerekend worden voor de reis van extra verhuizers.
 
Uitpakken van uw inboedel wordt gedeeltelijk gedaan door een verhuisbedrijf. De spullen die in dozen zijn ingepakt kunt u beter zelf uitpakken. Wel worden de dozen in de juiste kamers in uw nieuwe huis geplaatst. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen. Ditzelfde geldt voor de grotere en zwaardere stukken van uw inboedel.


Onze verhuispartners


Voordelen voor uw verhuizing

  • Een zorgeloze verhuisdag.
  • Een vakkundig, vriendelijk en professioneel verhuisteam
  • Een volledig verzekerde inboedel.
  • Volledig naar uw wensen verhuizen.