Gratis verhuisoffertes aanvragen!

Vragen of meer informatie? Bel 070 - 22 104 22

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk verhuizers in uw regio!

  • Vul de postcode in van uw huidige woonplaats.
  • Vul binnen 2 minuten uw gegevens en verhuiswensen in.
  • Ontvang offertes van verhuisbedrijven uit uw regio.
  • Vergelijk de prijzen en diensten en kies het beste verhuisbedrijf.

Iedereen wil graag zo min mogelijk betalen voor een verhuizing. Dit is meer dan logisch. Daarom hebben wij voor u enkele tips samengesteld die u kunnen helpen geld te besparen op uw verhuizing.

 

 Tip 1.  
 Uw verwachtingen van een

 verhuisbedrijf

Voordat u gaat verhuizen of een afspraak met een verhuisbedrijf moet u bedenken wat u van hen verwacht. Wat is mijn budget? En wat wil ik dat er gebeurt met mijn budget? Bedenk vooraf goed wat u precies wilt en van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo zullen de kosten van uw verhuizing laag blijven en verhuist u goedkoop.


 

  Tip 2.  
  Uw bijdrage aan de verhuizing         

Als u zelf  meehelpt met verhuizen zal dit de kosten ook laag houden. Zelf verhuisdozen regelen bijvoorbeeld kan u al een hoop schelen. Met uw eigen auto kleinere spullen vervoeren en alleen grote, zware en moeilijk vervoerbare spullen door een verhuisbedrijf laten doen. Ook kunt u er voor kiezen om te besparen op uw verhuizing door zelf uw spullen in en uit te pakken. Hier is een verhuisbedrijf dan minder uren aan kwijt en scheelt het in uw portemonnee.


 

 Tip 3. 
 Goede afspraken maken met uw  

 verhuizer

Zorg ervoor dat u een volledig gedetailleerde offerte krijgt van uw verhuizer.. Het is dan voor beide partijen duidelijk wat u van elkaar kunt verwachten en wat de kosten zijn. In een gespecificeerde verhuis offerte staan de verhuiskosten overzichtelijk op een rijtje. Zo kunt u niet geen onverwachte verrassingen tegenkomen, waardoor u zonder zorgen en de afgesproken prijs kunt verhuizen.


 

 Tip 4. 
 Een vergoeding ontvangen voor uw verhuizing     

Het is mogelijk een gedeelte van uw verhuizing vergoedt te krijgen. Hier zijn verschillende regels voor en verschillende toegekende bedragen. Vaak ontvangt u  een verhuizing wanneer u noodzakelijk moet verhuizen. Een voorbeeld hiervan is dat uw huurder het pand waar u woonachtig bent gaat slopen. Ook kan het zijn dat u noodzakelijk moet verhuizen vanwege uw werk. Lees hier meer over vergoedingen die u kunt krijgen voor uw verhuizing.


 

 Tip 5. 
 Een goedkope verhuizing door offertes te vergelijken                    

Vraag op DeVerhuizing.nl gratis meerdere offertes aan van verschillende verhuisbedrijven uit uw regio. Doordat de verhuisbedrijven weten dat ze met elkander concurreren, wordt de prijs omlaag gedreven. U kunt de offertes met elkaar vergelijken en kiezen voor de goedkoopste en beste offerte.

Wilt u precies weten wat het kost om te verhuizen? Vul dan uw gegevens in en laat verhuisbedrijven u benaderen met een passende offerte.


Onze verhuispartners


Voordelen voor uw verhuizing

  • Een zorgeloze verhuisdag.
  • Een vakkundig, vriendelijk en professioneel verhuisteam
  • Een volledig verzekerde inboedel.
  • Volledig naar uw wensen verhuizen.