Gratis verhuisoffertes aanvragen!

Vragen of meer informatie? Bel 070 - 22 104 22

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk verhuizers in uw regio!

  • Vul de postcode in van uw huidige woonplaats.
  • Vul binnen 2 minuten uw gegevens en verhuiswensen in.
  • Ontvang offertes van verhuisbedrijven uit uw regio.
  • Vergelijk de prijzen en diensten en kies het beste verhuisbedrijf.

Meer weten over een bedrijfsverhuizing? Bent u benieuwd naar de kosten van uw bedrijfsverhuizing? Laat u door DeVerhuizing.nl informeren. Wij bieden u en uw bedrijf  de mogelijkheid gratis offertes aan te vragen van meerdere verhuisbedrijven uit uw regio die uw bedrijf en de volledige inboedel professioneel kunnen verhuizen. Binnen 2 minuten vult u uw gegevens in en vraagt u gratis offertes aan. Binnen 24 uur zullen 5 verschillende verhuisbedrijven contact met u opnemen om een offerte op te nemen.

 

 Bedrijfsverhuizing                                          

 

Laat uw bedrijfsverhuizing over aan een professioneel verhuisbedrijf. Veel bedrijven laten hun bedrijfsverhuizing over aan een verhuisbedrijf om zich te kunnen concentreren op hun eigen werk.

Hiernaast zijn verhuisbedrijven verzekerd voor het verhuizen van uw inboedel. Mocht er bijvoorbeeld een computer kapot gaan tijdens het verhuizen, dan is een verhuisbedrijf hier voor verzekerd.

Verhuisbedrijven verzorgen vaak ook interne verhuizingen. Reorganisaties of herstructureringen binnen bedrijven gaan vaak samen met het intern verschuiven van divisies of afdelingen. Bij DeVerHuizing.nl kunt u offertes aanvragen van verhuisbedrijven welke gespecialiseerd zijn in bedrijfsverhuizingen in algemene zin en interne verhuizingen.

Inpakken bedrijfsinboedel                                                                                              

Inpakwerkzaamheden kunt u mogelijk door een verhuisbedrijf te laten doen. Alle papieren en mappen van uw bedrijf worden op een gestructureerde en georganiseerde manier ingepakt. Zo is het bij het uitpakken een stuk gemakkelijker en kan uw bedrijf weer sneller aan de slag. 

 

Montagewerkzaamheden                                                                                   

 

Laat de grote stukken van uw inboedel zoals kasten, bureau's en printers door een verhuisbedrijf demonteren en vervolgens op de nieuwe locatie monteren. Een professioneel vakman kan dit gestructureerd en georganiseerd doen waardoor de montagewerkzaamheden soepel verlopen. Dit bespaart u tijd waardoor u zich sneller kunt concentreren op uw bedrijfswerkzaamheden.


Onze verhuispartners


Voordelen voor uw verhuizing

  • Een zorgeloze verhuisdag.
  • Een vakkundig, vriendelijk en professioneel verhuisteam
  • Een volledig verzekerde inboedel.
  • Volledig naar uw wensen verhuizen.