icon-verhuistype-particulier-deverhuizing.svg

Particuliere verhuizing

ANDERE VERHUISTYPES

Een geschikt verhuisbedrijf voor uw particuliere verhuizing nodig? Bent u benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Dat is meer dan logisch. Daarom bieden wij u de mogelijkheid gratis offertes aan te vragen van meerdere verhuisbedrijven uit uw regio. Bij ons kunt u gemakkelijk, gratis en snel offertes aanvragen. Binnen 2 minuten vult u uw gegevens in en vraagt u gratis offertes aan. Binnen 24 uur zullen 3 verschillende verhuisbedrijven contact met u opnemen om een offerte op te nemen.


icon-verhuistype-bedrijfsverhuizing-deverhuizing.svg

Particuliere verhuizing

Laat uw verhuizing over aan een professioneel verhuisbedrijf. Verhuisbedrijven zijn verzekerd voor het verhuizen van uw inboedel. In het geval er iets verongelukt tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd. Verder biedt een professioneel verhuisbedrijf u een rustige en zorgeloze verhuisdag.


icon-verhuistype-inpakken-bedrijfsinboedel-deverhuizing.svg

Inpakken

Het is ook mogelijk inpakwerkzaamheden door een verhuisbedrijf te laten doen. Al uw spullen worden voor uw verhuizing netjes en voorzichtig ingepakt. Zo wordt het werk u uit handen genomen. Uiteraard zijn hier wel meer kosten aan verbonden, maar voor u minder zonder.


icon-verhuistype-montagewerkzaamheden-deverhuizing.svg

Montagewerkzaamheden

Laat de grote stukken van uw inboedel zoals kasten, bedden en tv-meubel door een verhuisbedrijf demonteren en vervolgens weer monteren. Een professioneel vakman kan dit gestructureerd en georganiseerd doen waardoor de montagewerkzaamheden soepel verlopen.

contact-verhuistype-deverhuizing.jpg

Kies een verhuisofferte voor uw verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf om uw spullen veilig te laten verhuizen voor een scherpe prijs? Bij deVerhuizing.nl kunt u gratis offertes aanvragen van 3 verschillende verhuisbedrijven in uw regio. De door u aangevraagde offertes worden geheel vrijblijvend en kosteloos uitgebracht.

Vergelijk verhuizers

Scroll naar boven