icon-verhuistype-bedrijfs-deverhuizing.svg

Bedrijfsverhuizing

ANDERE VERHUISTYPES

Meer weten over een bedrijfsverhuizing? Bent u benieuwd naar de kosten van uw bedrijfsverhuizing? Laat u door DeVerhuizing.nl informeren. Wij bieden u en uw bedrijf de mogelijkheid gratis offertes aan te vragen van meerdere verhuisbedrijven uit uw regio die uw bedrijf en de volledige inboedel professioneel kunnen verhuizen. Binnen 2 minuten vult u uw gegevens in en vraagt u gratis offertes aan. Binnen 24 uur zullen 3 verschillende verhuisbedrijven contact met u opnemen om een offerte op te nemen.


icon-verhuistype-bedrijfsverhuizing-deverhuizing.svg

Bedrijfsverhuizing

Laat uw bedrijfsverhuizing over aan een professioneel verhuisbedrijf. Veel bedrijven laten hun bedrijfsverhuizing over aan een verhuisbedrijf om zich te kunnen concentreren op hun eigen werk.

Hiernaast zijn verhuisbedrijven verzekerd voor het verhuizen van uw inboedel. Mocht er bijvoorbeeld een computer kapot gaan tijdens het verhuizen, dan is een verhuisbedrijf hier voor verzekerd.

Verhuisbedrijven verzorgen vaak ook interne verhuizingen. Reorganisaties of herstructureringen binnen bedrijven gaan vaak samen met het intern verschuiven van divisies of afdelingen. Bij DeVerHuizing.nl kunt u offertes aanvragen van verhuisbedrijven welke gespecialiseerd zijn in bedrijfsverhuizingen in algemene zin en interne verhuizingen.


icon-verhuistype-inpakken-bedrijfsinboedel-deverhuizing.svg

Inpakken bedrijfsinboedel

Inpakwerkzaamheden kunt u mogelijk door een verhuisbedrijf te laten doen. Alle papieren en mappen van uw bedrijf worden op een gestructureerde en georganiseerde manier ingepakt. Zo is het bij het uitpakken een stuk gemakkelijker en kan uw bedrijf weer sneller aan de slag.


icon-verhuistype-montagewerkzaamheden-deverhuizing.svg

Montagewerkzaamheden

Laat de grote stukken van uw inboedel zoals kasten, bureau's en printers door een verhuisbedrijf demonteren en vervolgens op de nieuwe locatie monteren. Een professioneel vakman kan dit gestructureerd en georganiseerd doen waardoor de montagewerkzaamheden soepel verlopen. Dit bespaart u tijd waardoor u zich sneller kunt concentreren op uw bedrijfswerkzaamheden.

contact-verhuistype-deverhuizing.jpg

Kies een verhuisofferte voor uw verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf om uw spullen veilig te laten verhuizen voor een scherpe prijs? Bij deVerhuizing.nl kunt u gratis offertes aanvragen van 3 verschillende verhuisbedrijven in uw regio. De door u aangevraagde offertes worden geheel vrijblijvend en kosteloos uitgebracht.

Vergelijk verhuizers

Scroll naar boven