icon-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Verhuiskosten

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Zelf uw verhuizing doen bespaart u veel geld, een verhuisbedrijf bespaart u daarentegen veel moeite. Dit is vaak de overweging die gemaakt wordt, maar dan komt toch de vraag: wat kost een verhuisbedrijf? De kosten worden vaak berekend aan de hand van een aantal factoren. Onderstaand een overzicht van de factoren:

icon-aantal-verhuizers-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Aantal verhuizers

Wanneer er meerdere verhuizers nodig zijn voor een verhuizing zal een verhuisbedrijf een hoger tarief rekenen.

icon-aantal-kilometers-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Aantal kilometers

Het aantal kilometers dat het verhuisbedrijf moet rijden van uw huidige adres naar uw nieuwe adres spelen ook een rol. Veel verhuisbedrijven rekenen ook kosten voor het aan en af rijden naar verhuisklussen.

icon-grootte-inboedel-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Grootte inboedel

De grootte van uw inboedel telt ook mee in het bepalen van de prijs. Verhuisbedrijven kijken bij het opnemen van een offerte van naar het aantal kubieke meter. Hoe groter het aantal kubieke meter, de groter vaak de prijs.

icon-verhuislift-nodig-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Verhuislift nodig

In het geval er een verhuislift nodig is zal dit ook meespelen in de prijsbepaling. Bij het opnemen van een offerte zal een verhuisbedrijf bepalen of een verhuislift nodig is.

icon-zaterdag-verhuizen-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Zaterdag verhuizen

Wilt u op een zaterdag verhuizen? Het is dan goed om te weten dat verhuisbedrijven vaak 10% meer rekenen voor een verhuizing op een zaterdag.

icon-verhuisdozen-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Verhuisdozen

Het is mogelijk verhuisdozen te laten inpakken door een verhuisbedrijf. Omdat dit natuurlijk tijd en mankracht kost, wordt dit ook meegerekend in de uiteindelijke prijs.

icon-aantal-uren-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Aantal uren

Het aantal uren dat nodig is speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Een grote verhuizing duurt meestal langer. Dit hangt natuurlijk ook af van het aantal verhuizers.

icon-prijsbepalende-factoren-verhuiskosten-deverhuizing.svg

Prijsbepalende factoren

Aan de hand van deze factoren zal een verhuisbedrijf een offerte opstellen voor uw verhuizing. De prijs verschilt per verhuisbedrijf. Het is daarom goed meerdere offertes aan te vragen van verschillende verhuisbedrijven. Deze offertes kunt u dan met elkaar vergelijken om vervolgens een keuze maken voor welk bedrijf u kiest.

  • vergelijk-verhuizers-gratis-offerte-home-deverhuizing.jpg

Kies een verhuisofferte voor uw verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf om uw spullen veilig te laten verhuizen voor een scherpe prijs? Bij deVerhuizing.nl kunt u gratis offertes aanvragen van 3 verschillende verhuisbedrijven in uw regio. De door u aangevraagde offertes worden geheel vrijblijvend en kosteloos uitgebracht.

Vergelijk verhuizers

Scroll naar boven